Kallhäll, Järfälla

Kopparvägen 24

REDO™
  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt
2 995 000 kr
Månadsavgift: 7 389 kr/mån

Unik trea på populär adress!

- Sällan till salu!

På Kopparvägen 24 finner du denna unika bostad om tre rum och kök, fördelade på två plan och med en total yta om 86 kvadratmeter. Denna bostad erbjuder en modern och trivsam miljö med gott om utrymme för både vardagsliv och sociala tillställningar, allt beläget i ett lugnt och familjevänligt område.

På entréplan välkomnas du av en rymlig hall som leder vidare till bostadens två sovrum. Master-bedroom har både en walk-in closet och en egen balkong som bjuder på en härlig plats för morgonkaffet eller en lugn stund i friska luften. Här finns också ett stilrent badrum med goda förvaringsmöjligheter.

På nedre plan hittar du ett stort och inbjudande kök med gott om arbetsytor och plats för ett matbord. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har en generös förvaring, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och umgänge. Intill köket ligger det rymliga vardagsrummet som bjuder in till både avkoppling och sociala aktiviteter. Härifrån når du ett trevligt uterum som förlänger boendets säsong, perfekt för att njuta av middagar eller en kopp te oavsett väder. Uteplatsen, som är en av bostadens riktiga pärlor, erbjuder en härlig plats för både solbad och grillkvällar med vänner och familj.

Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym.
Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Med närhet till både natur och goda kommunikationer är detta ett boende som passar perfekt för familjer, par eller den som söker ett hem med extra utrymme och trivsam atmosfär.

Välkommen hem till Kopparvägen 24 ? ett boende där du får allt och lite till!

Kontakta mäklaren för visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kallhäll, Järfälla

Kopparvägen 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.