Kallhäll, Järfälla

Lädersättravägen 109

Såld
  • 5 rum
  • 116 kvm
  • Bostadsrätt

Total renoverad 5rok - Uthyrningsdel med egen ingång - Perfekt för familjen!

-WOW-Känsla direkt när du kliver in!
- Uthyrningsdel med separat ingång och eget badrum.
- Fullt utrustat kök med premium vitvaror!
-Terass om ca 30kvm
- Stambytta badrum
- TT/TM ingår
-Promenad till skola/förskola
-Genomgående en-stavsparkett

Denna extraordinära bostad på Lädersättravägen 109 i Kallhäll erbjuder en unik kombination av elegans, funktionalitet och högkvalitativt boende. Med en imponerande yta om 117 kvm och 5 rum, inklusive en praktisk uthyrningsdel med två separata ingångar, blir detta en drömbostad för den kräsne köparen.

Inget har lämnats åt slumpen i denna topprenoverade bostad. Genomgående ekstavsparkett ger en varm och inbjudande atmosfär, medan det moderna köket stoltserar med premium vitvaror och stilren design. Vitmålade väggar skapar en ljus och luftig känsla i varje rum. Terrass i sydvästläge, omkring 30 kvm stor, är en privat oas som öppnar upp för avkoppling och sociala stunder. Med en underbar utsikt mot föreningens innergård, komplett med lekplats och grillplats, blir detta det perfekta stället att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar.

Här bor du ett stenkast från Kallhälls Centrum med livsmedelsaffärer, frisörer, klädbutiker och blomsterhandel. Bra utbud av restauranger, pizzeria och Folkets Hus med både bio och bibliotek. I anslutning till centrum finns även apotek, vårdcentral och folktandvård. Allt hittar du några hundra meter från huskroppen. Önskar man större utbud ligger Barkarby Handelsplats en kort biltur bort. 5 minuters promenad från bostaden finns pendeltåg station som tar dig till Stockholm C på mindre än 19 minuter.

Mer om mäklarna