Jakobsberg, Järfälla

Birgittavägen 25

REDO™
  • 2 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 5 624 kr/mån

Exklusiv takvåning med imponerande takhöjd och walk-in closet på Birgittavägen 25

På eftertraktad adress på Birgittavägen 25 finner du denna stilrena takvåning om 72 kvm, belägen högst upp i huset. Här möts du av en bostad med fantastisk rymd och ett otroligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna och den öppna planlösningen. Den höga takhöjden ger ett luftigt och inbjudande intryck, vilket skapar en modern och elegant känsla.
Bostaden har ett rymligt sovrum som erbjuder en walk-in closet, perfekt för den som vill ha gott om förvaringsutrymme. Köket är modernt och påkostat med högkvalitativa materialval och utrustning, vilket gör det till en dröm för matlagning och sociala stunder. Även badrummet är nyrenoverat med exklusiva material och stilren design.
Den här takvåningen är en riktig pärla, där moderna lösningar och hög standard kombineras med en fantastisk atmosfär och ett utmärkt läge.

Läget är perfekt till dig som vill bo i ett bekvämt läge gångavstånd till sjukhus, Jakobsbergs centrum och kollektivtrafik. På ett par minuter når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.
Sammanfattningsvis är denna lägenhet inte bara ett hem, det är en livsstil. En perfekt plats att leva, trivas och njuta av alla fördelar som modern stadsliv har att erbjuda. Kontakta oss snart för att boka din visning och uppleva detta drömhem själv!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Jakobsberg, Järfälla

Birgittavägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.