Jakobsberg, Järfälla

Minutgränd 11

  • 2 rum
  • 61,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavgift: 3 697 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rymlig och välplanerad 2:a med stora sällskapsytor på Minutgränd 11!"

Välkommen till denna kvadratsmarta 2:a på Minutgränd 11 i Järfälla, perfekt för dig som söker ett hem med funktionella ytor. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och gott om förvaring. Köket är välplanerat med plats för ett matbord, vilket gör det till en naturlig samlingspunkt för familj och vänner.
Vardagsrummet är stort och lättmöblerat, vilket ger dig frihet att skapa en trivsam och personlig atmosfär. Här finns det utrymme för både en rejäl soffgrupp och ett mysigt läshörn.
En unik fördel med denna lägenhet är den stora klädkammaren som gjorts om och har ett fönster som vetter mot vardagsrummet för att släppa in naturligt ljus. Detta rum används idag som en barnkammare, men kan enkelt anpassas efter dina behov och fungerar lika bra som ett hemmakontor eller extra förvaringsutrymme.
Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad och charmig lägenhet, perfekt för både singeln, paret eller den lilla familjen. Missa inte chansen att förvärva detta trivsamma boende på Minutgränd 11!

Boka visning

  • Öppen visning-Välkommen!

  • Bokad visning- Kontakta mäklaren för visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Jakobsberg, Järfälla

Minutgränd 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.