Jakobsberg, Järfälla

Aspnäsvägen 18

  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt
2 175 000 kr
Månadsavgift: 5 173 kr/mån

Välplanerad trea med inglasad balkong!

På attraktiv adress finner du en fantastiskt trea på Aspnäsvägen. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall och genomgående planlösning. Stort vardagsrum som även är lättmöblerat. Köket är utrustat med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Stambytt badrum med tvättmaskin. Stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Förråd till lägenheten finns.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar balkong på som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende, det bästa av allt är att balkongen är inglasad. Här kommer du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder loungedel.

I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-tv och internet, vilket ger dig en bekymmersfri vardag med allt inkluderat.

Föreningen har en solid ekonomi och erbjuder många förmåner för sina medlemmar, inklusive bastu, föreningslokal, gym och en övernattningslägenhet för dina gäster. Här kommer du att känna dig som hemma i en gemenskap som verkligen bryr sig om sina medlemmar.

Jakobsberg är ett attraktivt område som erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och är känt för sin familjevänliga atmosfär. Närheten till parker, skolor, restauranger och utmärkta kommunikationer gör detta till ett idealiskt läge för både barnfamiljer och pendlande yrkesverksamma.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Jakobsberg, Järfälla

Aspnäsvägen 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.