Jakobsberg, Järfälla

Engelbrektsvägen 41A

  • 2 rum
  • 41,5 kvm
  • Bostadsrätt
1 695 000 kr
Månadsavgift: 3 622 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stilren tvåa på våning 7 med fantastisk utsikt!

Välkommen till denna stilrena och välplanerade 2a på 41,5 kvm, belägen på våning 7 av 8 med en fantastisk utsikt över omgivningarna. Här erbjuds du en ljus och modern bostad där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt.

Lägenheten har en öppen och inbjudande planlösning som skapar en känsla av rymd. Vardagsrummet är generöst och lättmöblerat, med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus och ger en vidsträckt vy. Från vardagsrummet når du även den mysiga balkongen, perfekt för avkoppling och att njuta av den fridfulla utsikten. Köket är smakfullt inrett med stilrena materialval och erbjuder gott om förvaringsutrymme samt moderna vitvaror. Här finns även plats för en mindre matplats där du kan njuta av måltider med utsikt över staden. Du får enkelt in en dubbelsäng i sovrummet. Badrummet är fräscht och helkaklat, utrustat med dusch och en kombimaskin

Lägenheten ligger i ett eftertraktat område med närhet till både natur och stadens puls. Kommunikationerna är utmärkta, med kort avstånd till buss och pendeltåg, och i närområdet finns ett bra utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning. Kontakta mäklaren för visningstid.

  • Öppen visning- Varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Jakobsberg, Järfälla

Engelbrektsvägen 41A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.