Jakobsberg, Järfälla

Aspnäsvägen 8

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea med inglasad balkong!

Välkommen till denna ljusa och rymliga trea på 79 kvm i den mest populära delen av Jakobsberg! Denna lägenhet kombinerar bekvämlighet, modernitet och en fantastisk gemenskap i en välskött förening.

Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaringsmöjligheter. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för mer än en soffgrupp. Utgång till bostadens inglasade balkong. Det rymliga köket lämnar plats för stort matbord vid fönster. Här finns goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Helkaklat badrum försedd med tvättpelare i form av tvättmaskin och torktumlare. Rymliga sovrum med plats för säng samt annan önskvärd möblering. Ett stambyte i badrummet kommer att genomföras i början av september 2024.

Med sin inglasade balkong som vetter mot den lugna innergården kan du njuta av en kopp kaffe. Balkongen är perfekt för avkoppling och ger ett extra rum att använda under alla årstider.

I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-tv och internet, vilket ger dig en bekymmersfri vardag med allt inkluderat.

I lägenheten pågår stambyte från och med slutet på augusti fram till preliminärt 8 oktober. Badrumsbilden i annonsen är hur det ser ut idag och inte hur det kommer bli efter stambytet.

Föreningen har en solid ekonomi och erbjuder många förmåner för sina medlemmar, inklusive bastu, föreningslokal, gym och en övernattningslägenhet för dina gäster. Här kommer du att känna dig som hemma i en gemenskap som verkligen bryr sig om sina medlemmar.

Jakobsberg är ett attraktivt område som erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och är känt för sin familjevänliga atmosfär. Närheten till parker, skolor, restauranger och utmärkta kommunikationer gör detta till ett idealiskt läge för både barnfamiljer och pendlande yrkesverksamma.

Denna lägenhet är en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet, belägen i ett område med mycket att erbjuda. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem. Kontakta oss för att boka en visning idag!

Mer om mäklarna