Jakobsberg, Järfälla

Allmogevägen 4

Såld
  • 3 rum
  • 86,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea i populära Jakobsberg!

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av Jakobsbergs centrum! Denna vackra trerumslägenhet kombinerar modern bekvämlighet med tidlös charm, där de ursprungliga detaljerna varsamt har bevarats för att skapa en unik och inbjudande atmosfär.

Lägenheten erbjuder ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Härifrån når du balkongen i västerläge, perfekt för avkopplande stunder i eftermiddagssolen eller middagar i solnedgångens sken. Det stilrena köket är fullt utrustat och har gott om förvaringsutrymme samt arbetsytor för den matlagningsintresserade. Sovrummen är generöst tilltagna, med bra förvaringsmöjligheter och charmiga originaldetaljer som ger karaktär och värme åt hemmet. Badrummet är fräscht och funktionellt med moderna bekvämligheter. Hela lägenheten genomsyras av en harmonisk balans mellan gammalt och nytt, vilket skapar en hemtrevlig och stilfull miljö.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar inglasad balkong med fantastiska soltimmar som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Läget är oslagbart, med Jakobsbergs centrum utanför dörren som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Goda kommunikationer gör det enkelt att ta sig till Stockholm och andra delar av regionen.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla i Jakobsbergs centrum - ett hem som verkligen har allt! Välkommen på visning!

Mer om mäklarna