Jakobsberg, Järfälla

Veckovägen 39

  • 2 rum
  • 60,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 850 000 kr
Månadsavgift: 4 469 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus och rymlig tvåa med inglasad balkong och toppläge nära Jakobsberg Centrum

På ett eftertraktat läge nära Jakobsbergs Centrum finner du denna tvåa i populära Västerby 2. Lägenheten välkomnar dig med en rymlig hall och en genomtänkt planlösning. Det generösa vardagsrummet leder ut till en inglasad balkong, som blir ett perfekt utrymme för avkoppling och socialt umgänge. Köket erbjuder gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, vilket gör det både funktionellt och lätt att trivas i. Det stambytta badrummet är fräscht och praktiskt.
Sovrummet är rymligt och ger gott om plats för både säng och annat möblemang. Lägenheten har dessutom en praktisk klädkammare, vilket ger extra förvaringsutrymme. Till lägenheten hör även ett förråd som finns i källaren.

Här bor du i omtyckta Brf Västerby 2 med ett lugnt läge, samtidigt som du har gångavstånd till Jakobsbergs Centrum med dess rika utbud av butiker och restauranger. Kommunikationerna är smidiga med både bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholms Central på ca 19 minuter. För den friluftsintresserade finns närliggande naturområden som Järvafältet och Görväln, med vackra promenadstråk och badplats. Nära tillgång till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor gör detta område perfekt för den som söker ett aktivt boende. Välkommen på visning!

Boka visning

  • Öppen visning-Välkommen!

  • Bokad visning-Kontakta mäklaren för visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Jakobsberg, Järfälla

Veckovägen 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.