Jakobsberg, Järfälla

Aspnäsvägen 34

  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 6 253 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Drömlägenhet bland takåsarna , en ljus och modern 4 med fantastisk utsikt!

Högst upp i huset, utan grannar ovanför som kan störa, och omgiven av stadens takåsar, finner du denna ljusa och stilrena fyra. Här kan du njuta av ett privat och insynsfritt boende i en lägenhet som badar i naturligt ljus. De stora fönsterpartierna och den genomgående moderna designen med smakfulla materialval är signum för detta hem. Här möts form och funktion på bästa sätt.
Det rymliga köket är en sann dröm för hemmakocken, med generösa arbetsytor, gott om förvaring och eleganta snickerier i vitt som harmoniserar med ljusa träinslag. Det är modernt med diskmaskin och induktionshäll. Matplatsen vid köksfönstret är generös och bjuder på en trivsam utsikt mot den lugna innergården, perfekt för avkopplande måltider.
Det luftiga vardagsrummet har flexibla möbleringsmöjligheter och erbjuder direkt access till den stora inglasade balkongen. Balkongen är perfekt för både soldyrkare och odlingsentusiaster. Här får du chansen att njuta av skörden från din egen balkongodling. Du kan njuta av en privat och rofylld atmosfär med den klarblåa himlen som sträcker sig över ditt synfält, en perfekt plats för morgonkaffet, en stilla stund med en bok eller att bara få njuta av solnedgången.
Lägenhetens tre rymliga sovrum har fri utsikt med vy över både staden och naturen. Här kan du blicka ut över skogspartier, se Kaknästornet sträcka sig mot himlen och på klara dagar skymtar du ända till Hammarbybacken i horisonten. Det skapar en harmonisk och avkopplande miljö att vakna till varje dag.
Badrummet är smakfullt inrett i vitt och beige med en väggmonterad WC och en rymlig dusch bakom glasvägg. I badrummet har du tvättmaskin, perfekt för att underlätta vardagsbestyret. Gillar du effektiviteten som kommer med att tvätta allt på en gång i tvättstugan kan du glädjas med att det är riktigt bra här. Tvättstugan ligger nämligen i samma port, bara hissen ner och den är dessutom nyrenoverad med ny maskinpark. För extra bekvämlighet i lägenhet har du även en praktisk gäst-WC vid hallen. Till lägenheten hör ett förråd som du enkelt når via hissen.
Denna bostad erbjuder en privat och harmonisk tillflyktsort med ljusinsläpp från flera väderstreck och en perfekt balans mellan puls och lugnet från naturen. Du bor i en stabil förening som erbjuder många faciliteter så som gästlägenhet när du har besök. Bastu och gym för den hälsomedvetne, föreningslokal för kalasfirandet, tennisbana och boulebana för den som föredrar utomhusaktiviteter och mycket mer. Det är det bästa av två världar, tryggheten i en brf och bekvämligheten att köpa en helt inflyttningsklar lägenhet med milsvid utsikt högst upp i huset.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information!

Boka visning

  • Välkommen på visning!
    Welcome to viewing!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Jakobsberg, Järfälla

Aspnäsvägen 34

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.