Bolinder Strand, Järfälla

Sven Palms allé 1

Såld
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Sällan till salu - Stilren trea med härlig utsikt mot grönska och strand

Upptäck den perfekta kombinationen av modern komfort och naturens skönhet i hjärtat av Bolinder strand, där den anrika herrgården står som en symbol för tidlös elegans.
Här finns allt du kan önska dig för ett liv i harmoni och balans. Med närheten till förskolor, skolor och service i Kallhälls centrum blir vardagen smidig för både barnfamiljer och dem som uppskattar bekvämligheten av allt inom räckhåll. Pendeltågsstationen bara fem minuters promenad bort öppnar upp möjligheten att nå Stockholms puls på bara 20 minuter, vilket gör detta till den perfekta platsen för pendlare.

Men det är inte bara det praktiska som gör detta område så lockande. Den närliggande Mälaren och dess vackra strandpromenad bjuder in till avkoppling och promenader längs vattnet, medan Görvälns naturreservat lockar med sina natursköna stigar och orörda landskap, perfekt för den som älskar friluftsliv och naturnära äventyr.

Sammanfattningsvis erbjuder Brf Bolinders Herrgård det bästa av två världar, urban bekvämlighet och naturnära fridfullhet. Missa inte chansen att uppleva detta unika boende och område.

Välkommen hem till din drömbostad vid Bolinders strand!

Område:
I närheten av Brf Bolinders Herrgård finns det förskolor, skolor och service i Kallhälls centrum, vilket gör området lämpligt för både barnfamiljer och för personer som vill ha tillgång till bekvämligheter på gångavstånd. Pendeltågsstationen i Kallhäll ligger bara 5 minuters gångavstånd från Brf Bolinders Herrgård och därifrån kan man enkelt ta sig in till Stockholms city på 21 minuter. Detta gör området attraktivt för personer som pendlar till och från Stockholm. Strax intill Brf Bolinders Herrgård finns Mälaren och dess strandpromenad som erbjuder vacker utsikt och möjlighet till promenader och avkoppling vid vattnet. Inom gångavstånd finns också Görvälns naturreservat, som är känt för sina fina motionsspår och orörda natur. Detta gör området lämpligt för personer som vill ha tillgång till friluftsliv och natursköna omgivningar. Sammanfattningsvis är Brf Bolinders Herrgård ett område med närhet till bekvämligheter och goda kommunikationer samtidigt som man kan njuta av närheten till Mälaren och Görvälns naturreservat.

Mer om mäklarna