Barkarbystaden, Järfälla

Karlslundsvägen 5

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 575 000 kr
Månadsavgift: 3 677 kr/mån

Stor tvåa med inglasad balkong!

- Badrum med golvvärme - Inglasad balkong i västerläge - Bastu med SPA-avdelning som föreningen erbjuder kostnadsfritt. Bokas upp elektroniskt via interna bokningssystemet - GYM som föreningens medlemmar har tillgång till - Grovtvättstuga bokas upp via interna bokningssystemet -

Välkommen till populära och nybyggda Barkarbystaden och denna ljusa tvåa på 60 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten har en modern och fräsch inredning som lyfter boendet. Med stora fönster och fint ljusinsläpp känns varje rum rymligt och inbjudande.

I hallen möts du av ett generöst utrymme som skapar en välkomnande känsla. Köket är modernt och funktionellt med högkvalitativa materialval och generösa arbetsytor. Det finns gott om plats för matbord, vilket gör det lätt att skapa en trevlig matplats. Vardagsrummet är luftigt och ljust tack vare de stora fönsterpartierna och erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter. Genomgående parkettgolv ger ett enhetligt och stilrent intryck. Badrummet är utrustat med golvvärme, vilket gör att du alltid har en behaglig temperatur. En rymlig dusch och modern kommod ger både stil och funktion. Här finns även tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

En inglasad balkong i västerläge ger möjlighet att njuta av utemiljön året runt. Perfekt för avkoppling efter en lång dag eller för att umgås med vänner och familj.

Barkarbystaden erbjuder ett centralt och attraktivt läge med närhet till matbutiker, restauranger, tågstation, gym och shopping. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi finns inom gångavstånd. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb finner du inom cirka tio minuter. Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger endast en halvtimme bort. Dessutom förväntas den nya tunnelbanan vara klar 2027, vilket ytterligare förstärker områdets tillgänglighet.

Letar du efter ett boende med ett centralt och bekvämt läge har du hittat rätt!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Barkarbystaden, Järfälla

Karlslundsvägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.