Barkarbystaden, Järfälla

Gripengatan 24

REDO™
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till din chans att bo i snabbväxande och eftertraktade Barkarbystaden! Denna ljusa och välplanerade tvåa på 48 kvm, belägen högst upp i huset, erbjuder en fantastisk atmosfär med strålande ljusinsläpp och en stilren design som verkligen fångar ögat.

Här möts du av moderna och smakfulla ytskikt, stora fönster och en södervänd balkong som bjuder på härliga soltimmar ? din egen lilla oas bland takåsarna. Det är den perfekta platsen för att njuta av långa sommarkvällar med familj och vänner. Och ja, balkongen är under tak trots läget högst upp!

Det eleganta köket imponerar med påkostade materialval, ljusa skåpluckor och rymliga arbetsytor. Här finns även gott om plats för matgrupp. Vardagsrummet är stilrent och lättmöblerat med stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Genomgående parkettgolv och en smart planlösning skapar en harmonisk känsla i hela bostaden. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder bra förvaringsmöjligheter med en rymlig garderob. Badrummet är fräscht och fullt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Läget är oslagbart! Barkarbystaden har allt du kan önska i form av butiker, restauranger och träningsanläggningar inom gångavstånd. Kommunikationerna är redan utmärkta med närhet till pendeltåg och bussar, och de blir ännu bättre med de kommande tunnelbane- och tågstationerna. Här bor du strategiskt med smidig access till E18 och endast en halvtimme från Stockholm City och Arlanda flygplats.

Drömmer du om ett modernt och bekvämt boende med alla bekvämligheter nära till hands? Då är detta rätt för dig!

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklaren redan idag för mer information och eventuellt boka din förhandsvisning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarbystaden, Järfälla

Gripengatan 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.