Barkarbystaden, Järfälla

Barkarbyvägen 82

REDO™
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 450 000 kr
Månadsavgift: 4 027 kr/mån

Välplanerad tvåa med solig balkong mot innergård!

- Exklusiva tillval - Balkong i söderläge - Tillhörande källarförråd -

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med ett rymligt sovrum och ett ljust vardagsrum som erbjuder det ultimata boendet för ditt drömliv. De rymliga sovrummet erbjuder gott om plats för familjen och gäster. Sovrum har stort fönster som släpper in naturligt ljus och ger en fräsch atmosfär.

När du går in i vardagsrummet kommer du att bli överväldigad av det generösa utrymmet och de stora fönstren som ger en spektakulär utsikt över omgivningen. Vardagsrummet erbjuder en perfekt plats för avkoppling, umgänge och underhållning. Oavsett om du vill njuta av en filmkväll eller bjuda in vänner till middag, så har du gott om plats här.

Köket har vita luckor och är utrustat med toppmoderna apparater och har gott om förvaringsutrymme. Här kan du enkelt förbereda läckra måltider och njuta av matlagningen. Den öppna planlösningen gör det möjligt att hålla kontakt med gästerna i vardagsrummet medan du lagar mat.

Exklusivt badrum med golvvärme, glasvägg samt en fantastisk design med kaklet och klinkergolvet. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen ligger mot innergården. Här njuter man av sena sommarkvällar. Balkongen nås från köket.

Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt till både Barkarby station, Jakobsberg, Akalla, Sollentuna mm. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18.

Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg.

I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten.

Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

- Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Barkarbystaden, Järfälla

Barkarbyvägen 82

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.