Barkarbystaden, Järfälla

Gripengatan 9

REDO™
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Stor tvåa med högt i tak och en fantastisk terrass!

- Terrass - Högt i tak - Bastu med SPA-avdelning som föreningen erbjuder kostnadsfritt. Bokas upp elektroniskt via interna bokningssystemet - GYM som föreningens medlemmar har tillgång till - Grovtvättstuga bokas upp via interna bokningssystemet -

Här välkomnas du in i en nyproducerad tvåa där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en bostad med högt i tak och fantastisk terrass.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med rostfria vitvaror, en integrerad diskmaskin och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten ett socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via vardagsrummet och har plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober. Badrummet är stort, fräscht och ljust med bl.a. golvvärme, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp ovan .

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en stor och underbar terrass som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Terrassen nås från vardagsrummet/köket och erbjuder loungedel och sol hela dagen.

I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026.
Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt.

- Kontakta mäklaren för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarbystaden, Järfälla

Gripengatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.