Barkarby, Järfälla

Häradsvägen 47

  • 2 rum
  • 52,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 3 859 kr/mån

Idyllisk Barkarbypärla i radhusformat nära pendeln och med gångavstånd till Barkarbystadens puls

*Parkering finns!
* Stabil förening
* Nära kommunikationer, tåg och buss

Välkommen till denna unika pärla som erbjuder en härlig radhuskänsla i ett av de mest idylliska kvarteren. Här bor du med en generös trädgård i bästa solläge, perfekt för både avkoppling och sociala stunder. Denna ljusa och nyrenoverade lägenhet kombinerar det bästa av två världar ? charmiga kullerstensgator och grönskande omgivningar, samtidigt som du har pendeltåget runt hörnet och Barkarbystadens rika utbud av service och shopping på bekvämt promenadavstånd.

Lägenheten präglas av elegans och ljus. De silkesvita väggarna, prydda med stilfulla stuckaturer, ger en känsla av lyx och rymd. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande sällskapsyta, perfekt för både vardagsliv och festliga tillställningar. Vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder plats för en större soffa där du kan njuta av lugna kvällar.

Köket, med sina moderna vita snickerier, är både funktionellt och stilrent. De åttakantiga marmorplattorna som fungerar som stänkskydd är en vacker detalj som ger köket karaktär. Samma eleganta marmor återkommer i det smakfulla badrummet, där svarta detaljer ger en sofistikerad kontrast. Här finns också en praktisk tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare, och den generösa duschen avgränsas av mörktonade glasdörrar som förstärker den exklusiva känslan.

Sovrummet är perfekt avvägt för att rymma en dubbelsäng och garderob, och den smakfullt utformade hallen välkomnar dig med ett vackert klinkergolv där ljusa och mörka plattor skapar ett harmoniskt mönster.

Parkering finns precis utanför lägenheten för extra bekvämlighet. Dessutom tillhör du en stabil förening med förmånlig avgift. Detta är verkligen ett hem som erbjuder allt du kan önska dig ? ett drömläge, stil och bekvämlighet i perfekt harmoni. Välkommen hem!

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarby, Järfälla

Häradsvägen 47

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.