Barkarby, Järfälla

Vålbergavägen 289

  • 5 rum
  • 103 kvm
  • Radhus
Utgångspris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 4 600 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Topprenoverat BRF-radhus i lugnt läge!

Välkommen till denna ljusa och stilrena bostadsrättsradhus i ett av områdets bästa läge. Bostaden är fördelad på två plan och erbjuder en perfekt kombination av modern design och exklusiva materialval.

På nedre plan möts du av ett påkostat och modernt kök, utrustat med högkvalitativa vitvaror och stilfulla materialval, vilket gör matlagningen till ett nöje. Planlösningen skapar ett luftigt och inbjudande vardagsrum med mycket naturligt ljus. Framsidan välkomnar dig med en utbyggd trall, där du kan njuta av förmiddagssolen, och dessutom finns det plats för att enkelt parkera två bilar. Baksidan har hela eftermiddagssolen.

På övervåningen finner du fyra väl tilltagna sovrum, perfekt för familjen eller som extra utrymme för hemmakontor. Här finns även ett praktiskt förråd, nyrenoverat badrum med golvvärme samt en klädd vind som ger otroligt bra förvaringsmöjligheter.

I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, internet, kabel-TV och IP-telefoni.

Barkarby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor. Närhet till Barkarbystaden som är ett område under utveckling och här satsar man på en pulserande och modern stadsmiljö alldeles intill naturen. Här har man tillgång till en varierad handelsplats, kommunikationer och naturreservat och alla dess möjligheter. Barkarby kommer att bli en levande stad och har omnämnts flera gånger som Stockholms framtida läge och även utsetts till bästa pendlar kommun av Dagens Nyheter. Inte minst med tunnelbanan och kommunikationsmöjligheterna som är planerade att vara klara 2026 för området.

Med låga driftkostnader och ett lugnt läge nära pendeltåg, skolor och förskolor, är detta ett toppmodernt radhus som uppfyller alla krav för ett bekvämt och trivsamt boende. Detta vill ni inte missa!

Boka visning

  • Kontakta mäklaren för visningstid!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarby, Järfälla

Vålbergavägen 289

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 3 700 000 kr
  • 3 700 000 kr Budgivare 1 2024-09-12 19:54