Järfälla

Kopparvägen 49

REDO™
  • 2 rum
  • 60,5 kvm
  • Bostadsrätt

Toppläge med oslagbar utsikt och rymlig balkong i populära Kallhäll

Välkommen till Kopparvägen 49 och denna rymliga tvåa om 60 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten ligger högst upp i huset och erbjuder en fantastisk utsikt som verkligen förhöjer boendeupplevelsen. Här får du ett hem med ljusa ytor, stora fönster och ett härligt ljusinsläpp.
Köket har gott om utrymme för matbord och stolar, och är praktiskt utformat för en smidig vardag. Vardagsrummet är lättmöblerat och har generösa sällskapsytor, med stora fönster som släpper in mycket dagsljus. Sovrummet är rymligt och erbjuder plats för både säng och övrigt möblemang. Det finns även en stor klädkammare som kan användas som kontor. Badrummet är stambytt och helkaklat med klinkergolv.
Den rymliga balkongen, som nås från vardagsrummet, blir en naturlig förlängning av bostaden. Här kan du njuta av avkopplande stunder med både familj och vänner, samtidigt som du tar in den oslagbara utsikten.

Bostaden ligger i det populära och växande området Kallhäll, nära matbutiker, restauranger, caféer, tågstation och träningsmöjligheter ? perfekt för dig som vill bo centralt och ha allt du behöver inom räckhåll.
Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Järfälla

Kopparvägen 49

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.