Järfälla

Kråkbärsgränd 22

REDO™
  • 5 rum
  • 141,5 kvm
  • Radhus

Charmigt radhus med idylliskt läge och solig trädgård - bara att flytta in!

Välkommen till ditt drömhem! I detta fantastiska tvåplansradhus får du allt och lite till ? ett idylliskt boende med en grönskande trädgård, perfekt för både lek och avkoppling. Slipp stora renoveringsprojekt, här kan du börja njuta av ditt nya hem från dag ett! Njut av soldränkta dagar på den trädäckade altanen, som både erbjuder skydd under tak och öppna ytor under bar himmel.

Huset är smart planerat med sovrummen på övre plan. Samtliga rum är rymliga och ljusa, och allrummet kan enkelt förvandlas till ett hemtrevligt hemmakontor. Två stilrena badrum ? ett på varje plan ? ger dig all komfort du kan önska. Det övre badrummet, med sitt vita kakel och mörkgrå klinker, är utrustat med ett badkar som passar både för barnens lek och din egen avkoppling. På nedre plan hittar du ett generöst badrum med både tvättmaskin, torktumlare och en duschsektion med glasdörrar. Självklart finns golvvärme i båda badrummen för extra lyx!

Vardagsrummet på bottenvåningen är stort och luftigt med plats för större möbler. Härifrån öppnar det sig mot matrummet, där familjen kan samlas kring ett stort middagsbord. Mellan köket och matrummet har man skapat en öppen planlösning som ger en välkomnande och luftig atmosfär. Köket är en dröm för alla hemmakockar med ordentlig arbetsyta, trädetaljer som bryts av mot elegant beigefärgat kakel och massor av förvaring. Här har du all modern bekvämlighet du behöver, som inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och generöst med arbetsytor.

Utanför köket väntar en fantastisk uteplats och en plan gräsmatta, perfekt för barnens lekar eller för trädgårdsentusiasten. På framsidan möts du av en charmig trädäckad altan och fina planteringar, vilket ger huset ett inbjudande första intryck. Här finns även ett stort förråd, och för dig som behöver extra förvaringsutrymmen har huset två förråd inomhus ? ett under trappan och en stor klädkammare i master bedroom.

Här bor du på en barnvänlig, bilfri gata med närhet till både natur och bekvämligheter. Busshållplatsen ligger precis i närheten, och du når Barkarbystaden på bara 10 minuter med cykel. Viksjö centrum, med sina prisbelönta butiker och restauranger, ligger på promenadavstånd, och naturreservatet vid Görväln bjuder in till härliga skogspromenader. För golfentusiasten ligger Viksjö Golfklubb bara ett stenkast bort, och barnens fritidsaktiviteter är lättillgängliga med närhet till idrottsplatser och föreningar.

Med ett läge som erbjuder både närhet till storstaden och natursköna omgivningar, och en stabil förening som ger trygghet, är detta ett hem för hela familjen att trivas i.

Välkommen hem! Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Järfälla

Kråkbärsgränd 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.