Järfälla

Kopparvägen 43

REDO™
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt
2 295 000 kr
Månadsavgift: 5 450 kr/mån

Rymlig och ljus trea i stabil förening

Välkommen till denna rymliga och ljusa trea om 78 kvm, belägen på populära Kopparvägen 43 i Kallhäll. Här bor du i en stabil och välskött förening, med närhet till både natur och goda kommunikationer.
Lägenheten har en genomtänkt planlösning med stora och ljusa rum, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet är generöst tilltaget och bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord, perfekt för umgänge med familj och vänner.
Köket är välplanerat med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter, och har plats för en matplats där du kan njuta av morgonkaffet i det härliga dagsljuset. De två sovrummen är rymliga och rofyllda, båda med goda förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är fräscht och funktionellt, utrustat tvättmaskin.
Bostaden ligger i ett lugnt och trevligt område med närhet till Kallhälls centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Här finns även goda kommunikationer med både buss och pendeltåg, vilket gör det enkelt att ta sig till Stockholm city och andra delar av staden.

Detta är en perfekt bostad för dig som söker en rymlig trea i ett lugnt och naturnära läge, utan att ge avkall på närheten till stadens bekvämligheter. Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Järfälla

Kopparvägen 43

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.