Järfälla

Vibblabyvägen 7

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 395 000 kr
Månadsavgift: 6 780 kr/mån

Centralt belägen trerummare med stor inglasad balkong!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trerumslägenhet på Vibblabyvägen 7, centralt belägen i Jakobsberg. Här bor du med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag, samtidigt som du får njuta av en smakfullt renoverad bostad.
Lägenheten har ett modernt kök med stilrena detaljer och smarta förvaringslösningar. Det är ett modernt stilrent kök som erbjuder en bra yta för både matlagning och måltider. Vardagsrummet är separat och bjuder på en rymlig och ljus atmosfär med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Rummet är perfekt för avkoppling och socialt umgänge.
Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen, en av lägenhetens mest uppskattade utrymmen. Här kan du och din familj njuta av många sköna dagar. Balkongen har plats för både matplats och loungemöbler, vilket gör den till en idealisk plats för avkoppling och trevliga stunder tillsammans.
Bostaden har ett oslagbart läge, med gångavstånd till Jakobsbergs centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Jakobsbergs pendeltågsstation och busstation ligger också inom bekvämt promenadavstånd, vilket gör det enkelt att pendla till Stockholm City eller andra delar av länet.
På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.
Detta är en fantastisk möjlighet för dig som söker en modern och bekvämt belägen bostad i Jakobsberg.
Välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Järfälla

Vibblabyvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.