Järfälla

Tegvägen 28

  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt
2 295 000 kr
Månadsavgift: 5 400 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad trea på Tegvägen!

- Fint renoverad - Stor och välplanerad lägenhet - Stambytt badrum - Förråd som tillhör bostaden -

Välkommen till denna lägenhet på Tegvägen 28 och denna ljusa trea om 76 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp.

Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Två stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är helkaklat och stambytt (2023).

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från vardagsrummet.

Lägenheten ligger på en lugn återvändsgata med bra avlastningsmöjligheter och vändzon. Gångavstånd till Viksjö C med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns härliga grönområden, friluftsområdet Görvälns naturreservat vid Mälarens vatten, ett utegym och parkområde. Med bussen tar det cirka 5 minuter till Jakobsbergs station. Från pendeltåget i Jakobsbergs station tar det 18 minuter till Stockholm Odenplan. Söker du efter ett boende med ett trevligt område har du hamnat rätt!
- Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Boka visning

  • Öppen visning - Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Järfälla

Tegvägen 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.