Järfälla

Flygfältsvägen 11

REDO™
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusivt med stilren design, 3 m takhöjd, en perfekt planlösning. Bo högst upp i huset med utsikt!

Välkommen till ditt drömhem! Denna lägenhet utmärker sig med sina fräscha ytskikt, sitt snea tak med över 3 meters takhöjd, de stora fönstren och det fantastiska ljusflödet. Du bor högst upp i huset och kan njuta av en milsvid utsikt mot grönska och stad.

Hallen är inbjudande och perfekt i sin storlek. Här finns öppen såväl som sluten förvaring bakom flera garderober. Och redan vid entrén lockas du in mot det stora rummet med den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Köket imponerar med påkostade materialval, generösa arbetsytor och exklusiva skåpsluckor med stilfulla läderhandtag i cognacfärg. Här finns gott om plats för det större matbordet, vilket skapar en perfekt plats för både vardagsmiddagar och sociala tillställningar.

Ett lättmöblerat vardagsrum samspelar med ett rymligt kök och en generös matplats. Den öppna planlösningen bjuder på flera umgängesytor och fönster från olika väderstreck vilket skapar en härlig atmosfär. Ett genomgående parkettgolv med kritvitmålade väggar ger en enhetlig och elegant känsla i hela bostaden.

Ett stort och fräscht badrum når du från hallen. Badrummet är utrustat med allt du behöver, inklusive en modern kommod, tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanför. Önskar du ett badkar framför duschen kan du glädjas åt att det enkelt kan bytas ut.

Balkongen når du från den öppna planlösningen vilket är ovanligt för lägenheter i liknande storlek i området. Här har du en verklig pärla, en perfekt plats att njuta av sena sommarkvällar, högst upp i huset. Du får tillgång till din privata oas med en enastående utsikt på bästa solläget dessutom.

Denna lägenhet erbjuder en kombination av modern elegans och praktiska lösningar, vilket gör den till ett drömboende för den kräsne. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hem!

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Järfälla

Flygfältsvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.