Järfälla

Kaptensvägen 15C

REDO™
  • 2 rum
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr

Renoverad 2:a med radhuskänsla och drömlik uteplats! - Måste upplevas

* 24 kvm uteplats i bästa solläge
* Helrenoverad
* Garanterad en parkeringsplats
* Stort externt förråd på över 5 kvm

Renoverad tvåa med Drömlik Uteplats i Järfälla
Välkommen till denna fantastiska tvåa som erbjuder en perfekt kombination av modern stil och naturnära lugn. Lägenheten har nyligen genomgått en helrenovering med omsorgsfullt valda material och attraktiv design. Från exteriörens soldränkta altan till interiörens moderna och exklusiva touch. Från de många fösnter som skapar ett fantastisk ljusinsläpp och behagligt flöde till det smtidigt insynskyddade läget som blir din privata oas, ute som inne. Den stora trädäckade altanen är något utöver det vanliga bland Barkarbystadens utbud. Med sina ca 24 kvm och omgiven av grönska, ges du en plats för såväl grillningen, middagsbjudningen som loungedelen ? en perfekt oas för både vardag och fest med nära och kära.

Interiör med Stil och Funktion
Köket är stilrent och går i en elegant mörk ton. En praktisk och snygg köksö fungerar både som matplats och rumsavdelare. Det finns generösa förvaringsmöjligheter i både köksön som övriga köket, och arbetsytan är stor och blir en prefekt plats att skapa kulinariska rätter på. Fönstret över köksbänken liksom det vid köksön ramar vackert in naturen utanför. Det härliga ljusflöde blir en harmonisk atmosfär att vistas på.

Vardagsrummet erbjuder gott om plats för en större soffa, perfekt för mysiga kvällar med familj och vänner och pardörrarna ut mot den stora altanen blir en förlängning av umgängesytan. Att ha fönster åt tre väderstreck tillför ett behagligt ljusflöde i samtliga rum. Samtidigt ger bostadens läge dig en insynsskyddad och privat miljö.

Sovrum och Extra Utrymmen
Sovrummet går i en välbalanserad grön kulör och har två stora praktiska garderober på vardera sida om dubbelsängen. Från sovrummet har du ytterligare ett rum med fönster som idag används som kontor. Men varför inte använda det som barnkammare, walk-in-closet eller ytterligare förvaringsutrymme ? helt anpassat efter dina behov och önskemål.

Stilrent Badrum och Praktisk Hall
Badrummet är modernt och stilrent med kaklade väggar och svarta smidesdetaljer, vilket ger en tidlös och elegant look. Hallen är rymlig med en garderob som sväljer mycket av ytterkläderna och skorna - en bra möbel för att hålla ordning och reda.

Perfekt Läge
Denna drömlägenhet ligger nära naturreservatet, vilket ger dig fantastiska möjligheter till naturupplevelser samtidigt som du är en kort promenad från Barkarbystadens puls. Till lägenheten hör även ett stort externt förråd på över 5 kvm som har egen ytteringång, perfekt för extra förvaring.

Missa inte chansen att förvärva denna underbara bostad ? en riktig dröm för dig som vill ha det bästa av två världar: naturnära lugn och närhet till stadens alla bekvämligheter. Välkommen hem!

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Järfälla

Kaptensvägen 15C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.