Järfälla

Minutgränd 47

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna underbara 3:a i den eftertraktade föreningen Brf Wibbla Äng - du kommer omedelbart att bli förtjust. Denna lägenhet badar i ljus och är en oas av modern elegans och komfort med perfekt planering.

I hela lägenheten löper ett parkettgolv som skapar en varm och välkomnande atmosfär. Ljusa färger på väggarna försäkrar att varje rum badar i naturligt ljus, och det är lätt att föreställa sig hur du kan anpassa rummen till din egen stil.

Köket är en sann pärla med sina spegelluckor i vit ton som ger en tidlös design. Här kommer matlagning att bli en glädje, med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Köket är funktionellt med all den moderna utrustning du behöver - en ugn i brösthöjd för ergonomisk matlagning, en inbyggd micro, kyl och frys i större storlek och självklart även diskmaskinen. I köket finns även plats för familjens frukostbord.
I anslutning till köket når du vardagsrummet. Rymligt med stora fönsterpartier ut mot balkongen. Vardagsrummet ger med enkelhet plats för en större soffa och ett middagsbord för den som önskar det.

Bägge sovrummen är rymliga och har plats för både garderober och dubbelsäng om man önskar. Sovrummen vetter mot insynsskyddat grönområde - perfekt för den som värdesätter avskildhet.

Badrummet är rymligt med vita kakelplattor som bryter mot den beigea mattan. Här finns ett badkar där du kan koppla av och skämma bort dig själv efter en lång dag. I badrummet har du även din egna tvättmaskin - perfekt när du inte orkar konka på tvätten till föreningens tvättstuga. För ovanlighetens skull har du även två mindre fönster som återigen släpper in det naturliga ljuset.

Hallen är som lägenhetens hjärta som leder in till samtliga rum. Här har du också en generös garderobsvägg som tar otroligt mycket prylar och plagg. Du har även öppen förvaring vid entrén och alldeles lagom med plats för en sittbänk och avhängning.

Till lägenheten hör också ett externt förråd samt en matkällare, vilket ger extra utrymme och praktisk förvaring.

Lägenheten ligger i ett lugnt område samtidigt där du snabbt tar dig ut på vägar och till kollektivtrafiken, du har ca 100 m till närmsta busshållsplats och det är promenadavstånd till Jakobsberg centrum med pendeltågstation. Du bor med närhet till skolor, butiker och fina grönområden - allt du behöver är inom räckhåll. Missa inte denna chans att bo hemtrevligt i en stabil och fördelaktig förening.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information!

Mer om mäklarna