Huskvarna Söder, Huskvarna

Tormenåsgatan 28

  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift: 2 946 kr/mån

NYRENOVERAD TVÅA MED INLGASAD BALKONG I STABIL FÖRENING!

Välkomna till Tormenåsgatan 28 och Brf Laxen 1!

Nu finns chansen att förvärva en totalrenoverad tvåa om 53 kvm på vån 3 med inglasad balkong! Våning tre innebär en fantastisk utsikt över grönskande baksida och dessutom är bostaden helt insynsskyddad. Bostadens planlösning är väl genomtänkt där sovrummet och köket vetter mot baksidan i svalt västerläge. Under 2019/2020 totalrenoverades bostaden med nya ytskikt, ett nytt kök i tidlös design och full maskinpark samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme! En praktisk klädkammare löser förvaringsfrågan. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp, tv-möbel och större matbord för sociala tillställningar. Fiber finns!

Brf Laxen 1 är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som tillhandahåller 21 bostadsrätter. Lummig och grönskande trädgård med sittplatser att avnjuta solen på. Det finns ett källarförråd och ett vindsförråd. Bastu, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt torkrum i källaren. P-plats finns kostnadsfritt i mån av plats. Fönsterbyte 2017 och stamrenovering 2005.

Närhet till kommunikationer med busshållplats en bit från entrén. Föredrar man motion så kan man gå till Huskvarna centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor och vårdcentral. Tågstationen ligger ca. 10 minuter gång bort för att ta sig in till Jönköping! Även närhet till vackra promenadstråk för en motionsrunda eller promenad med hunden. I närområdet kan du uppleva sköna naturupplevelser utmed den porlande Lillån!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huskvarna Söder, Huskvarna

Tormenåsgatan 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.