Brunstorp, Huskvarna

Sikvägen 6

  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 650 000 kr
Månadsavgift: 4 770 kr/mån

Vätterbygdens vackraste läge

Att få bo bekvämt ett stenkast från en vacker sjö och kunna njuta av en soldränkt horisont är få förunnat. Här börjar du dagen med ett morgondopp från bryggan i Vätterns vågskvalp och avslutar kvällen med picknick i brinnande solnedgång. Upptäck en ny sida av dig själv på rätt sida av Vättern!

Här erbjuder vi nu en lägenhet om två rum och kök i eftertraktade Brf Solsidan 3. Bostaden om 57 välplanerade kvm är belägen på första våningen med stor inglasad balkong om 14 kvm i rakt västerläge. Lägenheten är påkostat utrustad med bl.a. golvvärme i hela bostaden, enstavsparkett i ek, modernt kök från HTH, helkaklat badrum samt stort skjutglasparti för maximalt ljusinsläpp. Just det enorma fönsterpartiet i vardagsrum/kök/sovrum är verkligen något som utmärker denna lägenhet.

På byggnadens tak har man tillgång till gemensam terrass, bastu och övernattningsrum via bostadsrättsföreningen. I entréplan har man även tillgång till förråd.

Brf Solsidan är ett unikt bostadsprojekt på Brunstorp i norra delen av Huskvarna, precis vid Vätterns strandkant. Solsidan är ritat av Stockholmsbaserade Arrhov & Frick.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Brunstorp, Huskvarna

Sikvägen 6

  • Gemensamhetsutrymme
    Gemensamhetsutrymme
  • Gemensamhetsutrymme
    Gemensamhetsutrymme
  • Gemensamhetsutrymme
    Gemensamhetsutrymme

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.