Vistaberg, Huddinge

Patron Lars Väg 3G, lgh 18

  • 3 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt
Pris 2 795 000 kr
Månadsavgift: 3 241 kr/mån

Insynsskyddad oas i Vistaberg

Drömmer ni om er egna mini-villa, en insynsskyddad oas där varje kvadratmeter maximalt utnyttjad, belägen i eftertraktade Vistaberg? Då är detta hemmet för er!

På övre plan välkomnas ni av ett stilrent kök med gott om plats för ett generöst matbord, perfekt för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar. Badrummet, i modern och elegant design, ger en lyxig känsla till vardagen.

En trappa ner finner ni ett mysigt allrum, ett bekvämt sovrum samt ett extra rum utan fönster som kan användas som kontor eller en drömlik walk-in-closet. Från både allrummet och sovrummet strömmar ljuset in genom stora glasdörrar som leder ut till en rymlig terrass. Här kan ni njuta av morgonkaffet eller grillkvällen, omgivna av grönska i ett insynsskyddat och harmoniskt läge.

Hemmet präglas av smakfulla, tidlösa materialval som skapar en modern och elegant atmosfär. Med sin grönskande omgivning och närhet till naturen, förskolor och skolor får ni här ett perfekt boende som kombinerar avskildhet, stil och funktionalitet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Vistaberg, Huddinge

Patron Lars Väg 3G, lgh 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.