Vistaberg, Huddinge

Flustervägen 9

REDO™
  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Radhus

Mycket smakfullt radhus där stilren Skandinavisk design samspelar med väldisponerade ytor

Drömmer ni om ett hem där varje detalj är noga genomtänkt och där ljuset flödar genom stora fönsterpartier? Välkommen till ett modernt radhus i hjärtat av barnvänliga och omtyckta Vistaberg, där både familjens trivsel och vardagslyx är i fokus.

Här får ni njuta av en öppen och luftig planlösning som bjuder in till umgänge, med gott om plats för både stora middagar och mysiga kvällar med nära och kära. Det är en bostad som andas kvalitet, med exklusiva och stilrena materialval genom hela hemmet. Fyra bra sovrum på övre plan samt badrum på både nedre och övre plan, finns det gott om plats för den växande familjen eller för att skapa den ultimata arbetsplatsen hemma.

Utanför dörren väntar ett lugnt och harmoniskt område, där grannar hälsar på varandra och barnen kan leka fritt. På promenadavstånd finns flera förskolor och skolor, perfekt för barnfamiljen. För den naturälskande finns både grönområden och badplatser runt hörnet, och skulle du längta efter stadens puls är Huddinge C bara en kort cykeltur bort, med pendeltåg, bussar, shopping och mysiga restauranger.

Här får ni inte bara ett hem, utan en plats att skapa minnen på för livet!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vistaberg, Huddinge

Flustervägen 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.