Vistaberg, Huddinge

Blomstergränd 11

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerat enplansradhus på solig hörntomt!

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva detta trevliga radhus i eftertraktade Vistaberg!

Här erbjuds ett fint bostadsrättsradhus i enplan med stora trevliga ytor runt omkring. Den prydliga trädgården bjuder på grönskande växtlighet, två lättskött uteplatser med plats för större matgrupp samt ett praktiskt förråd. Här finns möjlighet att skapa ert drömboende!

Bostaden erbjuder trivsamt och genomgående ljusinsläpp från väl tilltagna fönsterpartier samt social planlösning som är som gjord för trevliga sammankomster eller mysigt familjehäng. På Blomstergränd 11 bor du med lättmöblerade ytor, 1 sovrum i utmärkt storlek, badrum med duschhörna, ett väl tilltaget kök med plats för 4-6 personer. Tvättstuga intill köket med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Här har du en perfekt planlösning samt sköna utemiljöer både på framsidan och baksidan för såväl dagens första kopp som härliga sommarkvällar.

Här bor ni i en välskött förening som idag består av 33st hushåll varav 7st är 2 rum och kök och 26st är 4/5 rum och kök. Ett barnvänligt område med närhet till ett flertal skolor, dagis och Gyllins trädgård. I området finns mycket fritidsaktiviteter att tillgå såsom fotbollsplaner och idrottshallar. Mycket god kommunikation genom buss ett stenkast från huset. Likaså ligger vi mitt emellan Huddinge Centrum och Flemingsbergs Centrum.

Närmaste busshållplats är Vista Skolan bussnr 714, till Huddinge station och Fredriksdal
Lite längre bort finns hållplats Midsommarvägen med 740 Kungens kurva och Huddinge Station. 714 går även från denna hållplats. Eller ta pendeltåget till Huddinge station och ta en skön promenad.

Varmt välkomna - Välkommen hem!

Mer om mäklarna