Solgård, Huddinge

Hedenhösvägen 10

  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 5 253 kr/mån

Ljus och modern 3:a i toppskick!

Välkommen till denna fantastiska 3:a i populära Solgård. Lägenheten är genomgående stilren med noga utvalda ytskikt som bidrar till en lyxig känsla, där golvet bla består av en smakfull fiskbensparkett. I vardagsrummet finner du den stora sociala ytan som verkligen är hjärtat av bostaden tillsammans med den öppna planlösningen till köket. De goda ljusinsläppen bidrar till en luftig och härlig atmosfär. Köket är välutrustat och erbjuder gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, perfekt för den passionerade kocken eller för en frukost innan dagens äventyr. I direkt anslutning från vardagsrummet finner ni den härligt belägna balkongen med milsvid utsikt i trädtopparna. Lägenheten har två sovrum, det större sovrummet är rymligt, med plats för dubbelsäng, eventuella möbler samt gott om förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Det andra sovrummet är något mindre, men har plats för säng och eventuella möbler. Badrummet är helkaklat och rymligt med kombimaskin som förenklar vardagssysslorna.

Här bor du mitt i radhusidyllen med kort promenadavstånd till naturreservat och samtidigt närhet till Huddinge C, skolor och framförallt förskolor. Det är den perfekta kombinationen av det natursköna och det centrumnära. Området Solgård erbjuder ett lugnt, tryggt och familjevänligt område.

Det här är en unik chans att förvärva en bostad som erbjuder kombinationen av ett centrumnära och naturnära läge med en känsla av lyx. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller boka en visning och upptäck ditt nya drömhem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Solgård, Huddinge

Hedenhösvägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.