Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge

Vikingavägen 13

REDO™
  • 1 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Magisk 1,5 rumslägenhet på trevliga Vikingavägen!

Unik möjlighet att äga den fina 1,5-rumslägenheten i port 13 på Vikingavägen!
Denna bostad är en riktig pärla och erbjuder en fantastisk boendemiljö med utsökta detaljer och praktiska lösningar. När du kliver in i denna bostad välkomnas du av en rymlig hall med utmärkta förvaringsmöjligheter, vilket är perfekt för att hålla ordning och reda. Här finns gott om plats för alla dina ytterkläder och skor. Köket är fullt utrustat och har eleganta skåpsluckor som ger en modern och stilren känsla. Här kan du laga dina favoriträtter och njuta av goda måltider. Badrummet är stambytt och helkaklat, vilket ger en fräsch och ren atmosfär. Du kan njuta av avkopplande duschar eller skönhetsrutiner här medan du har gott om plats att röra dig. Sovalkoven intill vardagsrummet har tillräckligt med plats för en dubbelsäng och erbjuder en bekväm och avskild sovplats. Här kan du koppla av och njuta av din privata oas. Vardagsrummet är ljust och luftigt, tack vare flera stora fönster som släpper in naturligt ljus från olika väderstreck. Det ger en härlig atmosfär genom hela lägenheten och gör det till en perfekt plats att umgås och koppla av. Den stora inglasade balkongen erbjuder en fantastisk utsikt mot Vikingavägen. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller koppla av på kvällen med en bok i handen. Det är en plats där du kan ta in frisk luft och njuta av din omgivning.

Denna bostad har ett strategiskt läge med gångavstånd till Huddinge Centrum, som erbjuder en mängd livsmedelsaffärer, butiker, restauranger och annan service. Du har allt du behöver inom räckhåll.Dessutom har du utmärkta kommunikationer via bussar och pendeltåg som tar dig till City på cirka 15 minuter. Det är en perfekt plats för dig som vill ha enkel tillgång till allt Stockholm har att erbjuda.

Sammanfattningsvis är detta ett färdigrenoverat boende som utmärker sig med välplanerade ytor och generöst ljusinsläpp. Här kan du skapa ditt drömhem och njuta av en bekväm och stilfull livsstil. Välkommen hem!

För mer information om denna fantastiska bostad, kontakta Rasmus (076-045 41 95)

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge

Vikingavägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.