Huddinge - Kästa, Huddinge

Kästadalsvägen 44B

  • 5 rum
  • 136 kvm
  • Parhus
Högstbjudande 4 495 000 kr
Månadsavgift: 7 021 kr/mån

Underbart parhus med solig terrass och välplanerade ytor

Välkommen till detta fantastiska parhus som erbjuder ett boende av högsta standard! Här bor du med en stor terrass i soligt söderläge - perfekt för långa, lata dagar och härliga stunder med familj och vänner. Som grädde på moset har även terrassen en magiskt spaavdelningen.

På nedre plan möts du av ett modernt och påkostat kök från Vedum, utrustat med en exklusiv bänkskiva i Carrera marmor. Kökets öppna planlösning mot vardagsrummet skapar en rymlig och ljus atmosfär, förstärkt av stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus. Vardagsrummet leder direkt ut till den generösa terrassen, vilket ger en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusmiljöer och bjuder in till sociala sammankomster året runt. Övervåningen erbjuder fyra generösa sovrum, perfekt för den stora familjen. Övergången har även ett helkaklat badrum för extra komfort.

Detta är ett hem där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa funktionella och trivsamma ytor för hela familjen. Missa inte chansen att uppleva detta boende i verkligheten - kontakta ansvarig mäklare för en visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huddinge - Kästa, Huddinge

Kästadalsvägen 44B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.