Huddinge - Högmora, Huddinge

Högmoravägen 26C

  • 5 rum
  • 133 kvm
  • Parhus
Högstbjudande 5 495 000 kr
Månadsavgift: 5 443 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fantastisk parhus i Högmora med hög standard och naturskön omgivning!

Välkommen till Högmoravägen 26C där denna imponerande bostad om 133 kvm sprider ut sig över två plan med 5 rum och kök. Belägen i det natursköna och barnvänliga Högmora, erbjuder denna bostad en harmonisk kombination av modern komfort och stilren design.

- Boende med hög standard och stilrena materialval -
Genom stora fönsterpartier strömmar ljuset in och skapar en luftig atmosfär i varje rum. Dem generösa altanerna bjuder in till många soliga stunder och är perfekt för både avkoppling och umgänge.

- Praktiska bekvämligheter och elegant utformning -
Vid entrén välkomnas du av en välkomnande hall med tålig klinkers och gott om förvaringsutrymme i en smart garderobslösning. Det första badrummet är helkaklat och erbjuder en bekväm dusch, wc och kommod för praktisk användning. Entréplan har även öppen och modern planlösning, vilket gör att du kan samlas och umgås med familj och vänner. På samma plan finner du även en rymlig klädvårdsavdelning komplett med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen smidig och effektiv. Övervåningen bjuder in till ett socialt utrymme i form av ett extra vardagsrum som även knyter ihop huset samtlig sovrum. Övervåningen har även ett rymligt badrum som med sitt takfönster ger en lyxig känsla av ett magisk ljusinsläpp.

- Privat och praktiskt -
Bostaden inkluderar en stor tomt med privat parkering som är utrustad med en laddstolpe, vilket underlättar för dagens moderna livsstil. Dessutom åtnjuter du en låg avgift för detta exklusiva boende.

- Sammanfattning -
Detta är en elegant bostad i absolut toppskick, perfekt för den som söker en högkvalitativ och bekväm livsstil i ett av Huddinges mest eftertraktade områden. Missa inte chansen att uppleva allt Högmora har att erbjuda.

Välkommen hem till ditt nya drömboende på Högmoravägen 26C!

Boka visning

  • Öppen visning - Anmäl gärna intresse via mäklarens hemsida.

  • Öppen visning - Anmäl gärna intresse via mäklarens hemsida

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huddinge - Högmora, Huddinge

Högmoravägen 26C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.