Högmora, Huddinge

Solgränd 4B

REDO™
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Parhus

Stilrent och smakfullt parhus i toppskick - ett perfekt hem där varje detalj är noggrant genomtänkt

Välkommen till Högmora och charmiga Solgränd - där ni hittar ett parhus som verkligen har allt! Med ett av områdets absolut bästa lägen, på en lugn återvändsgata, bjuds ni på en solkysst och generös tomt som lockar till både avkoppling och festligheter.

Här möts stilren design och noga utvalda, lyxiga materialval som gör varje rum till en fröjd för ögat. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och hemtrevlig atmosfär, perfekt för både vardagsmys och middagsbjudningar. Från både kök och vardagsrum kliver ni ut på den rymliga terrassen som sträcker sig runt husknuten - här kan ni njuta av sol från morgon till kväll! Med plats för både matbord, loungegrupp och såklart den obligatoriska grillen, är detta ett utmärkt ställe att tillbringa sköna dagar och ljusa kvällar. Trädgården, med den stora gräsmatta som ramas in av grönskande häck, bjuder in till både lek och trädgårdsdrömmar.

Invändigt finns två rymliga och mysiga sovrum, ett stilrent badrum med tvättstuga, samt en välkomnande hall med elegant klinkergolv som sätter tonen redan från första steget in i huset.

Som grädden på moset har ni dessutom ett externt förråd och två parkeringsplatser med elstolpe alldeles intill huset - så smidigt!

Allt detta på en stillsam gata där biltrafiken knappt märks. Ett hem där trivsel och kvalitet står i fokus - vi lovar, ni kommer inte vilja lämna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Högmora, Huddinge

Solgränd 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.