Högmora, Huddinge

Tallmyrvägen 22

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Parhus

Stilfullt parhus i natursköna Högmora!

Välkommen till Högmora och Tallmyrvägen 22, här ges nu möjligheten att flytta in i ett mycket smakfullt och stilrent parhus med ett högt och skyddat läge. Beläget på lugn gata med solig och väl tilltagen tomt som vetter mot allmänning och skog. Här bor man med kort promenad från områdets nya förskola, därutöver finns både naturreservat och sjöarna Magelungen och Trehörningen på vardera sida av området.

Genomgående och undantagslöst påkostade och estetiskt tilltalande färg- och materialval. Huset och bostadsrättsföreningen Högmora 51 stod färdigt 2021 och består av totalt 40 arkitektritade bostäder som bäddas in i områdets vackra natur.

Huset inrymmer 70 kvm som är socialt disponerade med goda ljusinsläpp, tilltagen takhöjd och smart planering. Ni möts här av en rymlig hall med god förvaring, stort badrum i smakfullt utförande med golvvärme. Två bra sovrum med praktisk förvaring och rum för sängplats. Kök och vardagsrum i öppen, social planlösning som lämnar gott om rum för matbord, soffgrupp och tv-möbel samt kontorsplats för den som önskar arbeta från hemmet. Altanen som nås från husets baksida erbjuder skyddad tillvaro med utmärkt solläge och gott om plats för möblemang. Här går det följa solens timmar till sen kväll, med pergola som ger skugga när det önskas. Invid altanen nås gräsytor samt tomtyta som sträcker sig mot skogen intill. Framsidan ansluts med trappa som ger praktiskt access. Bilarna står tryggt invid huset och här finns möjlighet till laddning av el-bil.

Sammanfattningsvis ett boende utan renoveringsbehov, tillhörande en stabil förening och ett oslagbart läge!

Bostaden upplevs bäst på plats - hjärtligt välkomna på visning.

Mer om mäklarna