Centrala Stuvsta, Huddinge

Stationsvägen 35

REDO™
  • 6 rum
  • 143,8 kvm
  • Bostadsrätt

Stor etagelägenhet på våning 5 & 6 i centrala Stuvsta

Denna etagelägenhet på Stationsvägen 35 erbjuder en sällsynt möjlighet att förvärva en bostad utöver det vanliga! Bostaden sträcker sig över våning 5 och 6 med fem sovrum, två badrum samt kök. Renoverad med smak och hög standard.

Renoveringarna har varit omfattande och bostaden erbjuder idag välplanerade ytor, högkvalitativa materialval och utrustning av hög kaliber. Ytskikten är genomgående ljusa med gråa väggar och ljust fint golv. Badrummen är helkaklade med både dusch och tvättmöjligheter. Köket är stilfullt med ljusa toner och välutrustade med högkvalitativ maskinell utrustning. Båda våningsplanen har stora fönster och ett rikligt ljusinsläpp. Balkong på nedervåningen är i direkt söderläge, vilket ger fantastiskt ljusinsläpp och många soltimmar. Dessutom erbjuds en privat och insynsskyddad tillvaro med vidsträckta vyer över trädtopparna och hustaken.

Du kommer att tillhöra en välmående förening med låg belåning och god ekonomi. Det finns tillgång till ett stort garage under husen samt övernattningslägenheter för gäster. Dessutom har du direkt närhet till Stuvsta centrum, vilket gör att du har matbutiker, pendeltåg, bussförbindelser och annan service bara några steg från porten. Från Stuvsta station in till Stockholm central tar det endast 13 minuter.

För mer information eller för att boka en visning av denna unika bostad, vänligen kontakta ansvarig mäklare, Rasmus Dahlberg Karlsson. SkandiaMäklarna Huddinge.
Missa inte chansen att förvärva en av Stuvstas absolut finaste lägenhet!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Stuvsta, Huddinge

Stationsvägen 35

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.