Centrala Huddinge, Huddinge

Ängsnäsvägen 4

  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 3 746 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus och välplanerad trea nära centrum!

Välkommen till Ängsnäsvägen 4 - en ljus och välplanerad trerumslägenhet som kombinerar modern komfort med ett fantastiskt läge! Bara ett stenkast från centrum och Huddinges utmärkta kommunikationer, finner du här ett hem i en stabil och ekonomiskt trygg bostadsrättsförening. Med låga avgifter och nyligen genomförda renoveringar, kan du känna dig trygg med ett bekymmersfritt boende.

Lägenheten erbjuder generöst ljusinsläpp med både morgon- och eftermiddagssol i den genomgående planlösningen. Lägenheten har nyligen uppdaterats med nymålade väggar och säkerhetsdörr. Den välplanerade planlösningen rymmer två sovrum i olika storlekar, ett praktiskt kök med matplats i vackert burspråk, ett helkaklat och stambytt badrum samt ett rymligt vardagsrum. Här får du gott om utrymme för umgänge och avslappning, med plats för både större soffgrupp och annat möblemang.

Föreningen är välskött och erbjuder utmärkta faciliteter som tvättstugor, cykel-och barnvagnsförvaring, en bokningsbar lokal och ett snickeri-/hobbyrum. Med ett läge bara minuter från Huddinge centrum och pendeltåget, bor du här centralt men ändå lugnt, med närhet till service, butiker och det populära bageriet Spröd - perfekt för din morgonfika!

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende med alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen på visning!

Boka visning

  • Öppen visning - Boka gärna visning via mäklarens hemsida!

  • Öppen visning - Boka gärna visning via mäklarens hemsida!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Huddinge, Huddinge

Ängsnäsvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.