Centrala Huddinge, Huddinge

Förrådsvägen 40

REDO™
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till denna exklusiva och stilrena 2:a i hjärtat av Huddinge!

Denna pärla är belägen i ett attraktivt område, bara ett stenkast från Huddinge centrum. Här möts ni av ett generöst ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna som ger en luftig och rymlig atmosfär i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök.
Det stilrena köket, med gråa snickerier och modern fullutrustning, bjuder in till både matlagning och umgänge. Från vardagsrummet kliver ni ut på en stor, solig balkong med utsikt över den lummiga innergården - en perfekt plats för avkoppling.

Sovrummet erbjuder gott om utrymme för en dubbelsäng samt utmärkta förvaringslösningar, medan det helkaklade badrummet imponerar med sina smakfulla materialval och moderna bekvämligheter. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd, vilket ger ytterligare förvaringsmöjligheter.

Läget kan inte bli bättre! Njut av morgonkaffet med nybakat bröd från det populära stenugnsbageriet SPRØD, bara ett par minuters promenad bort. Pendeltåget, beläget endast 500 meter från bostaden, tar er smidigt till Stockholm city på cirka 15 minuter. Huddinge centrum erbjuder allt från shopping och restauranger till gym och service.

För den friluftsintresserade finns Sörmlandsleden och Trehörningens sjö i närheten, där ni kan njuta av naturen året om. Vintertid kan ni utforska Sörskogens el-ljusspår för längdskidåkning eller ta en kort busstur till Flottsbro skidanläggning för utförsåkning.

Här får ni allt - stadens puls, naturens lugn och bekvämlighet i en och samma paket!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Huddinge, Huddinge

Förrådsvägen 40

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.