Centrala Huddinge, Huddinge

Sjödalsvägen 22

REDO™
  • 3 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

Stor 3:a högt upp i huset med inglasad balkong i soligt sydvästläge!

Äntligen! Nu ges möjligheten att flytta till en stor och ljus 3:a i hyllade Brf Paradisbacken!

Här bor ni på ett stenkasts avstånd från Huddinge centrum, med omedelbar närhet till ett brett utbud av service, butiker, restauranger och kaféer samt pendeltåg med täta avgångar, som tar er in till stan på ca 16 minuter.
Brf Paradisbacken är en uppskattad förening sedan många år, delvis tack vare det stabila ekonomiska tillståndet med låg belåning (ca. 4600:-/kvm) samt låga avgift. Därtill stoltserar föreningen med en hög teknisk standard, stora sociala ytor invändigt såväl som utvändigt. Här finns simbassäng, träningslokal, övernattningslägenhet, snickarbod, tvättstugor, terrass och en publokal! Föreningens fritidskommitté ser till att det alltid finns roliga sociala tillställningar året om, vilket har lett till en god grannsämja och många goda stunder. Då poolen ligger i samma byggnad, går det att hänga på sig badrocken och ta hissen ner för en simtur - vardagslyx!

Bostaden nås på våning 6 i huset med hörnläge i huset, vilket ger ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här inryms 91 välplanerade kvadratmeter med 2 sovrum, helkaklat badrum, generös hall med klädkammare samt ett praktiskt kök med matplats intill samt ett stort vardagsrum. Därutöver finner ni här en stor inglasad balkong med infravärme som vetter i sydväst - vilket innebär många soltimmar från förmiddag till sen kväll.

Sammanfattningsvis en fullträff för er som söker en välplanerad och luftig bostad, med inglasad balkong i optimalt solläge, tillhörandes en trevlig och stabil förening.
-Hjärtligt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Huddinge, Huddinge

Sjödalsvägen 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.