Centrala Huddinge, Huddinge

Sjödalsvägen 19B

REDO™
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Här finner ni en toppfräsch tvåa på entréplan med en magisk uteplats!

På Sjödalsvägen 19B bor ni med närhet till Huddinge centrum, som erbjuder ett brett serviceutbud och utmärkta kommunikationsmöjligheter, inklusive pendeltåg som tar dig till stan på bara en kvart. Bostaden är en del av bostadsrättsföreningen HSB Sjödalen i Huddinge, ett modernt komplex uppfört 2016 och inflyttningsklart 2018. Här bor ni i en fräsch fastighet med lyxiga faciliteter som varmgarage och en lummig innergård.

Lägenheten ligger en våning upp från markplan i souterräng och omfattar välplanerade 47 kvadratmeter. Här möts ni av ett praktiskt och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en ljus och rymlig atmosfär. Köket och vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för större sällskap. Det helkaklade badrummet är fräscht och funktionellt med en kombinationsmaskin för tvätt och tork.

Sovrummet är generöst tilltaget med plats för en dubbelsäng och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av en garderob och ett linneskåp. Från vardagsrummet når ni den underbara uteplatsen som vetter mot en magiskt lummig innergård. Här kan ni njuta av morgonkaffet eller tillbringa ljumma sommarkvällar i en av föreningens största och mest attraktiva uteplatser.

Sammanfattningsvis, en perfekt bostad för er som vill bo modernt och bekvämt med närhet till allt. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Huddinge, Huddinge

Sjödalsvägen 19B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.