Centrala Huddinge, Huddinge

Sjödalsvägen 15

Såld
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Lägenhet med stor, underbar och inglasad balkong högt upp i huset

Välkommen till denna ljusa och stilrena lägenhet högt upp i huset, med en underbar inglasad balkong som verkligen lyfter boendet till nya höjder. Med sina 52 kvadratmeter erbjuder den optimal planering och en fantastisk utsikt över takåsarna, skapandes en harmonisk atmosfär som du kommer att älska.

Balkongen, tillgänglig från vardagsrummet, är ett perfekt ställe för avkoppling och umgänge med dess soliga läge hela eftermiddagen och kvällen. Med generöst med plats för möbler och ett mindre bord blir den ett naturligt förlängning av ditt vardagsrum, perfekt för kvällsmiddagar med familj och vänner. Sovrummet är stort och rymmer en dubbelsäng samt att rummet har möjlighet till annan förvaring i form av garderober.

Boendet ligger i hjärtat av Centrala Huddinge, vilket ger dig närhet till allt du behöver. Här finns shopping, restauranger och utmärkta kommunikationer bara ett stenkast bort. För den naturintresserade finns härliga joggingspår och badplatser inom cykelavstånd, medan Stockholm city nås på bara några pendeltågsstationer.

Söker du en modern och bekväm bostad med ett centralt läge och fantastiska uteplatser? Då har du verkligen hittat ditt nya hem här!

Mer om mäklarna