Centrala Huddinge, Huddinge

Hörningsnäsvägen 36

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad 3:a med centrumnära läge och låg avgift!

Varmt välkomna till denna mycket välrenoverade bostad på Hörningsnäsvägen 36.

Här bor ni med ett centralt läge, med Huddinge centrum på några få minuters promenad. Detta innebär att det alltid är nära till butiker, kaféer, restauranger såväl som pendeltåget som tar er in till stan på en kvart!
Lägenheten har på senare år omsorgsfullt renoverats med varje detalj i åtanke. Här finner ni:
Stor och rymlig hall med garderober att hänga av sig, och klinkergolv innanför ytterdörren som sedan övergår i vacker ekparkett som löper vidare genom bostaden. Vidare finns här ett nytt badrum som byggts ut från den ursprungliga storleken och erbjuder idag utmärkta tvättmöjligheter, duschplats med industriglas-dörrar och takdusch samt vacker stensättning med stora plattor på väggar och golv. Därutöver finner ni här två fräscha sovrum med bra förvaring, ett helrenoverat kök med matplats samt ett stort vardagsrum med hörnläge i huset vilket ger ljusinsläpp från två väderstreck samt lugn och insynsfri tillvaro.

Föreningen Klockarbacken 8 erhåller sedan många år en stabil ekonomi med många stora renoveringar bakom sig såsom fönsterbyte och stambyte (kök och badrum). Föreningens medlemmar har flertalet gemensamma utrymmen att tillgå, med 3 tvättstugor, flertalet cykelrum, gemensamhetslokal och hobbyrum. Det finns fortfarande 11 hyresrätter inom föreningen som innebär framtida intäkter åt föreningen. Till varje lägenhet ingår ett stort förråd och möjlighet finns till parkering via separat kö.

Föranmäl intresse för att inte missa eventuell förhandsvisning!

Mer om mäklarna