Centrala Huddinge, Huddinge

Tujavägen 37

  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 3 411 kr/mån

Kvadratsmart och charmigt boende med radhuskänsla

Välkommen till detta välplanerade boende med radhuskänsla på Tujavägen. Här kombineras funktionalitet med trivsamhet på bästa sätt, beläget mitt i en idyllisk villaomgivning.

- Två uteplatser med optimalt solläge -
Denna bostad erbjuder inte bara en utan två uteplatser. En av dem nås via dubbeldörrar från det ljusa köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Här kan du njuta av ljumma sommarkvällar och trevligt umgänge med familj och vänner. Den andra uteplatsen är insynsskyddad och ger ett privat utrymme för avkoppling.

- Ljust och rymligt med öppna ytor -
Bostadens hjärta är det ljusa köket och vardagsrummet som flyter samman i en öppen planlösning. Här finns gott om plats för sällskapsliv, middagar och mysiga stunder. De stora dubbeldörrarna släpper in rikligt med ljus och ger en härlig känsla av rymd.

- Sovrum med förvaring och avskild uteplats -
Det rofyllda sovrummet har plats för en dubbelsäng och en praktisk garderobsvägg som erbjuder gott om förvaring. Från sovrummet når du bostadens andra uteplats, som är perfekt för en lugn stund med en bok eller morgonkaffet i avskildhet.

- Stilrent badrum -
Bostaden har ett helkaklat badrum med modern inredning som ger en lyxig känsla. Här finns allt du behöver för att starta dagen på bästa sätt.

- Lugna och gröna omgivningar -
Läget på Tujavägen bjuder på lugn och ro, samtidigt som du har nära till både natur och service. Området är perfekt för dig som vill bo i en trygg och vacker miljö, med närhet till både skolor och kommunikationer.

Välkommen hem!
Ta chansen att förvärva detta kvadratsmarta och charmiga boende som erbjuder allt du kan önska i form av komfort och trivsel. Kontakta oss för visning och upplev själv den harmoniska atmosfären på Tujavägen.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Huddinge, Huddinge

Tujavägen 37

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.