Centrala Huddinge, Huddinge

Sjödalsvägen 17

REDO™
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Magiskt trea på 13:e våningen med utsikt hela vägen till Globen!

Välkommen till denna spektakulära 3:a belägen på våning 13 av 15, där detta hem är något utöver de vanliga. Med en makalös utsikt som sträcker sig ända till Globen, erbjuder denna lägenhet en unik livsstil i hjärtat av Huddinge.

Du välkomnas av en ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning. Det genomgående parkettgolvet i ek ger en känsla av värme och elegans när du kliver in i varje rum. Med generösa 2.80 meters takhöjd och stora fönster skapar vardagsrummet och köket en atmosfär av ljus och rymd, perfekt för både vardagsliv och underhållning.

Köket, signerat Marbodal, är en kulinarisk oas med moderna detaljer och högkvalitativa materialval. Här finns allt du behöver för att skapa magi bakom spisen, med gott om förvaring och infällda spotlights som lyser upp ytan.

Kliv ut på den underbara inglasade balkongen och låt dig svepas bort av den vidsträckta utsikten över det pulserande livet nedanför. En perfekt plats för avkoppling och njutning av soliga dagar och milda kvällar.

Lägenheten rymmer även två fridfulla sovrum, varav det större erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och skräddarsydda garderober för optimal förvaring. Det moderna badrummet, komplett med ljusa toner och infällda spotlights, bjuder in till avkoppling med sin vikbara duschvägg, golvvärme och elegant kommod. Med praktiska detaljer som tvättmaskin, torktumlare och ytterligare förvaringsmöjligheter, är denna lägenhet mer än bara ett hem - det är en livsstil du förtjänar.

Välkommen till ditt drömboende i Huddinge, där varje dag är fylld med komfort, stil och enastående vyer.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Huddinge, Huddinge

Sjödalsvägen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.