Centrala Huddinge, Huddinge

Centralvägen 13, 14146 Huddinge

REDO™
  • 1 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 1:a i Hjärtat av Huddinge

Trivsamt boende mitt i centrala Huddinge! Denna fräscha 1:a imponerar med genomgående fint skick och en hemtrevlig atmosfär. Njut av välplanerade utrymmen inklusive kök med plats för fyra, helkaklat badrum och en rymlig sovdel med plats för dubbelsäng och soffmöblemang. Upplev lugnet på den stora balkongen mot en lummig innergård. En perfekt kombination av bekvämlighet och charm!

Morgonpromenader blir en fröjd när du bara behöver gå ca 5 minuter till Stenugnsbageriet Spröd. Där kan du avnjuta nyrostat kaffe och färskt bröd, och din dag kommer garanterat att börja på bästa sätt. Som om detta inte vore nog, så ingår även ett separat förråd som gör det enkelt att organisera ditt bohag.

Redan utanför porten hittar du en busshållsplats, men på bara 7 minuters gång når du Huddinge station, vilket ger dig smidig tillgång till pendeltågstrafikens huvudlinjer. Det betyder att du snabbt och enkelt kan ta dig norrut eller söderut. Efter bara 14 minuter kan du vara i Södermalm eller fortsätta in till Stockholm City. Huddinge station tar dig till Stockholm Central på endast 16 minuter, och i Huddinge centrum finns allt du behöver inom räckhåll.

I närområdet har du även förmånen att ha Kungens kurva inom en 15 minuters bilresa. Där hittar du Kungens kurva shoppingcenter med imponerande 25 000 kvadratmeter av shoppingnöjen, inklusive Ikea, mode, sportbutiker, elektronikaffärer, matbutiker och mycket mer som passar hela familjen.

Denna bostad erbjuder också närhet till vacker natur och sjön Trehörningen, samt flera förskolor som är perfekta för de små. Det här är verkligen ett hem som har allt. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av detta drömboende!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Huddinge, Huddinge

Centralvägen 13, 14146 Huddinge

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.