Centrala Huddinge, Huddinge

Edsvägen 10

REDO™
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och fin två i hjärtat av Huddinge

Välkommen till denna fantastiska pärla mitt i hjärtat av Huddinge! Denna utsökta bostad på 60,8 kvadratmeter imponerar med sin optimala planlösning och genomgående ljusa atmosfär.

Det stilrena köket är både funktionellt och elegant, det stora vardagsrummet inbjuder till social samvaro, och det praktiska sovrummet kommer med en generös rymd för garderober och förvaring. Dessutom kan du njuta av ett fräscht stambytt badrum som är något utöver de vanliga. Denna pärla tillhör en trygg och välskött HSB förening som erbjuder gemensamma utrymmen och en grönskande innergård.

Det här är inte bara ett hem, det är en investering i högkvalitativt boende. Bostadsrättsföreningen har genom åren genomgått stora renoveringar, inklusive stambyte, fasadrenovering och nya fönster. Den låga månadsavgiften täcker inte bara ditt boende utan inkluderar även kostnader för värme, vatten och kabel-TV.
På bara några minuter når du Huddinge Centrum och med pendeltåget tar du dig in till pulserande Stockholm city på knappt 15 minuter. Bussanslutningarna gör det dessutom smidigt att ta sig till Fruängen och Kungens Kurva på cirka 20 minuter.

Missa inte chansen att kalla detta högkvalitativa och trivsamma boende för ditt hem. Kontakta mig redan idag för en visning och upplev det bästa av Huddinge-livet!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Huddinge, Huddinge

Edsvägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.