Centrala Huddinge, Huddinge

Förrådsvägen 42

REDO™
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a i centrala Huddinge!

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förvärva en nyproducerad och genomtänkt 2-rumslägenhet om 47 kvadratmeter, centralt belägen i Huddinge. Här möts du av ett ljust och modernt boende där varje kvadratmeter har utnyttjats till perfektion.

När du kliver in möts du av en rymlig hall med generöst med utrymme och vackert ekparkettgolv som sträcker sig genom hela lägenheten. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar ett fantastiskt rum med generösa sällskapsytor. Här finns plats för både en rymlig soffa och en matgrupp. De industriella fönstren och den rymliga balkongen ger lägenheten en modern prägel samtidigt som de fyller utrymmet med ljus och rymd.
Köket är modernt och stilrent med vita ytor, och utrustat med induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, kyl/frys och en rostfri spis. Den grå bänkskivan ger en elegant kontrast till det vita köket och skapar en praktisk arbetsyta.

Denna lägenhet är optimalt planerad för att erbjuda dig bekväm och modern livsstil i hjärtat av Huddinge. Här har varje detalj noggrant övervägts för att skapa ett trivsamt och funktionellt hem. Med närhet till allt som Huddinge har att erbjuda, är detta en möjlighet du inte vill missa.
Eftersom praktiskt förvaring är viktigt, har du även tillgång till ett förråd på vinden, vilket ger dig extra utrymme för att lagra säsongens saker eller andra föremål.

Läget är idealiskt med en kort promenad till det populära stenugnsbageriet SPRØD för ditt dagliga brödbehov. Dessutom hittar du pendeltågsstationen bara 500 meter bort, vilket tar dig snabbt och smidigt till city på cirka 15 minuter. Huddinge centrum ligger inom bekvämt räckhåll och erbjuder ett brett utbud av mataffärer, restauranger, butiker och gym, vilket gör det till en komplett och praktisk plats att bo på. För naturälskare finns det vackra joggingspår och Sörmlandsleden i närområdet. Trehörningens sjö ligger endast fem minuters promenad från lägenheten och är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Oavsett säsong finns det gott om utomhusaktiviteter, från längdskidåkning på Sörskogens el-ljusspår till utförsåkning på Flottsbro skidanläggning, som är lättåtkomlig med buss 714.

Denna lägenhet har allt du behöver för att trivas och njuta av det bästa som Huddinge har att erbjuda. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Huddinge, Huddinge

Förrådsvägen 42

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.