Huddinge

Telefongränd 6A

REDO™
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och funktionell minivilla

Välkommen hem till denna moderna bostad som erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och hemtrevnad. Bostaden är 42 kvadratmeter stor fördelat på två plan tillsammans med den hela 25 kvadratmeter stora terrassen. Terrassen erbjuder ett underbart solläge med sol från morgon till kväll, en perfekt plats att avnjuta med antingen avkoppling eller sociala tillställningar.

Interiört imponerar bostaden med stilfulla materialval och genomtänkta detaljer. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och ljus atmosfär. På entréplan finns gott om förvaring i hallen och ett helkaklat, stilrent och praktiskt badrum med bla kombimaskin. Vidare på entréplan finner ni ett välutrustat kök med samtlig maskinell utrustning från SIEMENS, samt plats för matsalsgrupp.

Det ljusa övre planet rymmer två rum, där vardagsrummet får generöst med naturligt ljus och leder ut till den privata terrassen på baksidan. Det går även att nå terrassen genom den privata trappan på sidan av huset som förbinder framsidan och baksidan av huset. Terrassens utrymme ger många möjligheter för olika möbleringsalternativ. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaring med inbyggda garderober.

Upptäck charmen och trivseln själv genom att delta på visningen - Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Huddinge

Telefongränd 6A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.