Hovås/Brottkärr, HOVÅS

Gamla Brottkärrsvägen 38

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Unikt boende med uteplats i bästa söderläge en kort promenad från havet!

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet med ett oslagbart läge bara en kort promenad från havet. Här på Gamla Brottkärrsvägen 38 erbjuds en modern och välplanerad bostad i nyproducerade hus från 2019. Med sin genomtänkta design och högkvalitativa materialval, blir denna lägenhet ditt perfekta hem. Lägenheten har en underbar uteplats i bästa söderläge där du kan njuta av solen hela dagen. Uteplatsen är en riktig oas med direkt access till gräsmattan genom en charmig grind. Föreställ dig att ta på dig badkläderna och morgonrocken för en kort promenad genom stigen över den blomstrande ängen ner till havet för ett uppfriskande morgondopp.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och ljus atmosfär. Stora fönster i gavelläge släpper in rikligt med naturligt ljus som reflekteras vackert på den ljusa parketten som pryder golvet i hela lägenheten. Köket från Marbodal är inte bara stilrent utan också utrustat med alla nödvändigheter för den moderna kocken. Här finns gott om arbetsyta och förvaring, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Det helkaklade badrummet är en blandning av elegans och funktionalitet. Här finns både tvättmaskin och torktumlare från Siemens, smidigt dolda bakom skjutdörrar för en stilren look.

Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter med flera garderober samt ett tillhörande förråd. Detta gör det enkelt att hålla ordning och reda, och ger dig mer utrymme att njuta av ditt nya hem. Denna lägenhet på Gamla Brottkärrsvägen 38 är mer än bara en bostad - det är en livsstil. Med närheten till havet, den soliga uteplatsen och de moderna bekvämligheterna blir detta en plats att trivas på. Missa inte chansen att uppleva detta drömboende. Välkommen hem!

Område:

Här bor ni i en välskött HSB-förening som erbjuder gemensamhetslokal och möjlighet att hyra gästlägenhet med flera bäddar och kök. Föreningen har även vackra utomhusmiljöer med planteringar, bänkar, bord, gungor och sandlådor, vilket gör det till en plats för både barn och vuxna att njuta av. Här kan ni uppleva lugnet i området med närhet till både natur och hav. I närområdet finns Nya Hovås med ett brett utbud av service, inklusive mataffärer, restauranger och caféer. Ni bor i en mycket attraktiv stadsdel med härliga motionsslingor och strövområden precis utanför dörren. Det är också nära till båthamnen och fina badplatser vid havet. Goda förbindelser finns från en busshållplats endast 200 meter från bostaden, där expressbussar via 158:an smidigt tar er in till city.

Mer om mäklarna